När: 2024-10-17 15:00

Var: Agical Västerlånggatan 79, 111 29 Stockholm, Sverige

Hur:

Välkommen till en eftermiddag med DNS TAPIR och Robust DNS!

Detta event är för inbjudna. Om du önskar följa utvecklingen av DNS TAPIR (DNS Threat and Privacy Internet Research) kontakta ulrika.tapir@agical.se eller info@dnstapir.se för inbjudan.

Projektet “Robust DNS” fas ett har nu genomförts och vi har skrivit en slutrapport som du kan hitta på dnstapir.se. Fokus på fas ett var att genomföra en proof-of-concept för att bevisa vår idé om att det går att gemensamt samla in, analysera och reagera på data om DNS-frågor utan att offra användarens integritet. Resultaten distribueras tillbaka till medverkande aktörer som underlag för att kunna fatta beslut om nödvändiga åtgärder.

Kort sagt, vi vill skapa en förmåga att snabbt kunna reagera på cyberhot i form av malware, virus och ransomware (och kommande hot). Programvaran DNS TAPIR är nu i PoC-status och vi jobbar med att hitta finansiering för fortsatt arbete.

Torsdag den 17 oktober kl 15.00 bjuder vi in till en afterwork där vi berättar mer, visar lite demos, pratar om kommande arbete och umgås. Mellan klockan 15.30 och 16.30 kommer vi ha ett öppet digitalt möte för dig som vill se demos på distans och inte kan närvara i Gamla stan.

Hjärtligt välkommen!

Projekt-teamet genom /Olle E. Johansson

Lägg till i din kalender: